Qingdao Ngepaskeun mesin Co., Ltd aya di kota basisir nu geulis Qingdao.
Di dieu nyaeta laut jeung langit dihijikeun jadi seneng na leisurely, kota paling livable.
Qingdao Ngepaskeun mesin Co., Ltd nyaeta hiji produsén parabot dahareun profésional.
didirikan dina 2009, Ngawengku wewengkon 4500 meters.and pasagi kiwari kami gaduh leuwih ti 150 employees.Tune geus komitmen pikeun program produksi pangan béda.
Ngadegkeun hiji layanan palanggan lengkep system.Including analisis pangabutuh ngayakeun customer, rencana desain, gambar produksi, produksi jeung ngolah, instalasi tur commissioning, sanggeus-jualan jasa jsb proses produksi ketat standards.Through kaluar kabeh tahapan produksi nyandak urang kana guaratee total kapuasan customer Kaasup ...

Taros Kami Read More

Artikel produk

Arrivals anyar

Project suksés

WhatsApp Online Chat!