Qingdao Tune Machinery Co, Ltd, është e vendosur në qytetin e bukur bregdetar Qingdao.
Këtu është deti dhe qielli bashkohen të jenë të lumtur dhe nge, qyteti më i jetueshëm.
Qingdao Tune Machinery Co, Ltd, është një prodhues i pajisjeve të ushqimit.
është themeluar në vitin 2009, mbuluar një sipërfaqe prej 4500 meters.and katror tani ne kemi më shumë se 150 employees.Tune është e angazhuar për programe të ndryshme të prodhimit të ushqimit.
Themeluar një shërbim të plotë të konsumatorëve analizë të nevojave të prokurimit të konsumatorëve, planet e projektimit, vizatimet e prodhimit, prodhimin dhe përpunimin, instalimin system.Including dhe komisioneve, pas shitjes shërbimi etj procesin e rreptë të prodhimit standards.Through nga të gjitha fazat e prodhimit na mundëson që të guaratee totale kënaqësinë e konsumatorit duke përfshirë ...

Na kontaktoni Lexo më shumë

Featured Produkte

Arritje të reja

Projekti i suksesshëm

WhatsApp Online Chat!