Qingdao Tune Machinery Co., Ltd dumunung ing gisik kutha ing ayu Qingdao.
Punika segara lan langit gabung dadi seneng lan leisurely, kutha paling livable.
Qingdao Tune Machinery Co., Ltd punika Produsèn peralatan pangan profesional.
iki diadegaké ing taun 2009, Panutup area 4500 meters.and kothak saiki kita kudu luwih saka 150 employees.Tune tekad program produksi pangan beda.
Madeg layanan customer lengkap system.Including analisis kabutuhan mundhut barang utowo jasa customer, plans desain, gambar produksi, produksi lan Processing, instalasi lan commissioning, sawise-sales service etc. proses produksi Ketat standards.Through metu kabeh orane tumrap sekolah saka produksi ngijini kita guaratee total customer kepuasan Kalebu ...

Contact kita Read More

Featured Products

Baru

Project sukses

Tampilan Online Chat!